antibes

Vaknar till den tredje dagen i antibes, har utforskat olika stränder, ena stranden var liten, fullt med dyra stolsolar och man låg som sardiner, den andre var lång med stora vågor och grovt naturgrus. På vårat hotell bor nått simlandslag från öststaterna. vi hittade världens bästa supermarket där det fanns allt, dock står allt på franska så det är spännande när man väl ska tillaga och smaka. trafiken här är bland det värsta på hela resan, vi längtar efter den svenska välordnade vägnätet. Idag ska vi försöka organisera upp bil, väskor, för att ta oss resterade milen hem till gamla svedala, räknar med att vara hemma på måndag kväll, ett stopp tyskland, ett i danmark/norra tyskland, stockholm och sen hemma.
 
ciao från oss alla

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Har du med dig pärmen med alla lagar och bestämmelser? Hoppas resan genom det galna trafik landet går bra. Nu vill vi ha lite bilder :-) kram på er och kör försiktigt.

Svar: Boken är med men bilderna tar för lång tid att ladda upp. Vi har det jätte bra, stam gäster på Mac Donalds, kram på er
bilresa.blogg.se

2012-06-27 @ 21:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0